دکتر میثم اورنگی

فوق تخصص غدد

متخصص داخلیمتخصص داخلی فوق تخصص غددفوق تخصص غدد

4.7 امتیاز ( 29 رای)

  • 29 نظر توسط مراجعه کنندگان

دکتر مریم واشقانی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم

متخصص داخلیمتخصص داخلی فوق تخصص غددفوق تخصص غدد

3 امتیاز ( 1 رای)

  • 1 نظر توسط مراجعه کنندگان

 

نحوه دریافت مشاوره فوق تخصص غدد 


جهت دریافت مشاوره فوق تخصص غدد، می‌توانید هم به صورت حضوری و هم آنلاین به آنها مراجعه کنید. در بسیاری از موارد مشاوره آنلاین گزینه بهتری است و مراجعه حضوری می‌تواند در موارد پیچیده و زمان نیاز به انجام آزمایشات و بررسی‌های فیزیکی در نظر گرفته شود.
مزایای مشاوره آنلاین شامل راحتی و سهولت در برقراری ارتباط با دکتر، عدم نیاز به حضور حضوری در مطب و صرفه‌جویی در زمان و هزینه مربوط به سفر است. با استفاده از پلتفرم‌های آنلاین مانند مدیست، می‌توانید از هر کجا و هر زمانی با دکتر در ارتباط باشید و سوالات و نگرانی‌های خود را با او در میان بگذارید.
اما در مواردی که نیاز به انجام آزمایشات تخصصی و بررسی‌های فیزیکی دارید، مراجعه حضوری به مطب دکتر ضروری است. همچنین، در موارد اضطراری و شدید مانند بروز علائم نگران‌کننده و اورژانسی، مراجعه حضوری به دکتر فوق تخصص توصیه می‌شود.
به طور کلی، در صورتی که مشکل شما قابل مدیریت و تشخیص آن از طریق مشاوره آنلاین ممکن است، می‌توانید از این روش استفاده کنید. اما در مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر و آزمایشات تخصصی است، مراجعه حضوری به دکتر فوق تخصص مناسب‌تر است. 


دلایل مراجعه به دکتر فوق تخصص غدد چیست؟ 

مراجعه به دکتر فوق تخصص می‌تواند برای مشکلات مربوط به سیستم درون ریز و یا برون ریز غده‌ها در بدن بسیار مفید و ضروری باشد. این متخصص به تشخیص، درمان و مدیریت اختلالات شما می‌پردازد. برخی از دلایل مراجعه به این پزشکان عبارتند از:
1. دیابت: دکتر فوق تخصص در این زمینه در بیماری دیابت هم متخصص است و می‌تواند در تشخیص و مدیریت این بیماری کمک کند.
2. هایپوتیروئیدیسم و هیپرتیروئیدیسم: اختلالات در عملکرد تیروئید می‌توانند به مشکلاتی مانند هیپوتیروئیدیسم (کاهش فعالیت تیروئید) یا هیپرتیروئیدیسم (افزایش فعالیت تیروئید) منجر شوند که نیازمند تشخیص و درمان تخصصی توسط بهترین دکتر غدد هستند.
3. اختلالات در عملکرد غده‌های جنسی: اختلالات در این غده‌ها می‌توانند مشکلاتی مانند کاهش اشتیاق جنسی، نارسایی تستوسترون در مردان و عدم تنظیم چرخه قاعدگی در زنان را ایجاد کنند.
4. اختلالات در عملکرد هیپوفیز و هیپوتالاموس: این دو غده مهم در مغز قرار دارند. اختلال در عملکرد آنها ممکن است منجر به مشکلاتی مانند نقص رشد، نارسایی آدرنال، کمبود هورمون تیروئید و غیره شوند.
5. اختلالات در عملکرد آدرنال: آدرنالین، هورمون‌های مهمی را ترشح می‌کند که در واکنش به استرس، تنظیم فشار خون و تنظیم سطح قند خون نقش دارند. اختلالات در عملکرد آدرنال می‌توانند به مشکلاتی مانند کمبود هورمون کورتیزول (کمبود آدرنال) یا افزایش تولید هورمون‌های آدرنالین (هیپرآدرنالیسم) منجر شوند.
دکتر فوق تخصص و مشاوره غدد با دانش و تخصص خود می‌تواند در تشخیص، درمان و مدیریت این اختلالات کمک کرده و بهبود وضعیت سلامتی فرد را تضمین کند.
 

یک دکتر غدد چه کاری انجام می‌دهد؟

دکترغدد در درمان اختلالات سیستم غدد درون ریز، شبکه‌ای از غدد تولید‌کننده هورمون در بدن شما تخصص دارند. متخصصان غدد برای تشخیص و درمان بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های تیروئید، ناباروری، مشکلات رشد، اختلالات متابولیک، پوکی استخوان، برخی سرطان‌ها و اختلالات در غدد آدرنال و غدد هیپوفیز تولید‌کننده هورمون، دانش و توانایی لازم را دارند.

اختلالات و بیماری‌هایی که از جا‌های دیگر سرچشمه می‌گیرند نیز می‌توانند منجر به ایجاد علائم در سیستم غدد درون ریز شما شوند. هنگامی که مشکلات در سایر سیستم‌ها یا قسمت‌های بدن، سیستم غدد درون ریز شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، متخصص غدد به همراه پزشک مراقبت‌های اولیه یا سایر متخصصان، برای ارائه یک برنامه درمانی همکاری می‌کند.

تحصیلات دکترغدد

غدد درون ریز یکی از فوق تخصص‌های داخلی است. دکترغدد، پزشکی است که به طور خاص در مورد ابزار‌ها و تکنیک‌های مورد نیاز برای تشخیص و درمان اختلالات غدد درون ریز آموزش دیده‌ است.

پس از گذراندن چهار سال دانشگاه، متخصصان غدد وارد دانشکده پزشکی می‌شوند. سپس آن‌ها حدود شش سال دیگر را به آموزش تخصصی در غدد اختصاص خواهند داد. اگر بخواهند به عنوان یک متخصص غدد گواهی دریافت کنند، باید ابتدا یک پروانه پزشکی داخلی دریافت کنند، و سپس یک گواهی جداگانه در غدد درون ریز دریافت کنند.

این فرآیند شامل تکمیل:

  • به طور متوسط ​​چهار سال در دانشکده پزشکی
  • رزیدنتی دو تا سه ساله داخلی یا اطفال
  • فلوشیپ دو تا سه ساله در غدد درون ریز، دیابت و متابولیسم
  • آزمونی برای دریافت گواهی بورد در پزشکی داخلی
  • یک آزمایش غدد درون ریز، دیابت و متابولیسم اضافی

دلایل مراجعه به دکترغدد

شما می‌توانید با تشخیص دیگر پزشکان به دکترغدد ارجاع داده شوید. با این حال، در صورت وجود نگرانی در مورد اختلالات مرتبط با هورمون، خودتان می‌توانید از یک دکتر فوق تخصص غدد برای مشاوهر استفاده کنید.

بیماران به دلایلی از مدیریت دیابت گرفته تا مشکلات تیروئید، انواع خاصی از سرطان، اختلالات آدرنال و غیره به متخصصان غدد مراجعه می‌کنند. در صورت وجود نگرانی در مورد موارد زیر، احتمالاً پزشک شما را به یک دکتر غدد معرفی می‌کند:

مشکل مدیریت دیابت با درمان‌های استاندارد

افراد مبتلا به دیابت معمولاً به طور منظم به پزشک مراقبت‌های اولیه مراجعه می‌کنند، و ممکن است برای کمک به ثابت نگه داشتن سطح قند خون خود دارو مصرف کنند. با این حال، اگر درمان استاندارد سطح قند خون شما را تحت کنترل قرار ندهد، پزشک مراقبت‌های اولیه ممکن است شما را به یک دکتر غدد ارجاع دهد. متخصص غدد به دنبال راهبرد‌های اضافی برای کمک به کنترل دیابت شما خواهد بود.

اختلال تیروئید

اختلالات تیروئید، می‌تواند شامل مقدار زیادی یا خیلی کم انواع مختلف هورمون‌های تولید شده در تیروئید باشد. ممکن است زمانی که اختلال تیروئید برای اولین بار تشخیص داده شد به فوق تخصص غدد تیروئید مراجعه کنید، تا وضعیت شما را بررسی کند و یک برنامه درمانی ایجاد کند. اگر هیچ عامل پیچیده دیگری وجود نداشته باشد، مراقبت‌های بعدی را با پزشک مراقبت‌های اولیه خود تکمیل خواهید کرد.

با این حال، گاهی اوقات ممکن است نیاز به معاینات بعدی توسط فوق تخصص غدد تیروئید داشته باشید. به عنوان مثال، اگر باردار، یا به دنبال تشکیل خانواده می‌باشید و به اختلال تیروئید مبتلا هستید، ممکن است لازم باشد به یک فوق تخصص غدد تیروئید مراجعه کنید.

دلایل دیگر برای دریافت معاینات و خدمات درمانی بعدی توسط فوق تخصص غدد تیروئید می‌تواند شامل ایجاد گواتر یا بزرگ شدن غده تیروئید، ندول تیروئید یا علائم اختلال غده هیپوفیز باشد. همچنین اگر علائمی که داشتید بهبود پیدا نکردند، ممکن است لازم باشد دوباره به فوق تخصص غدد تیروئید مراجعه کنید.

پوکی استخوان

عوامل زیادی در ایجاد پوکی استخوان نقش دارند، از جمله تغییرات مرتبط با افزایش سن در سطوح هورمونی. هنگامی که پزشک مراقبت‌های اولیه شما مشکوک است که تغییرات در سطوح هورمونی شما منجر به پوکی استخوان می‌شود، ممکن است برای ارزیابی و تهیه یک برنامه درمانی، شما را  به دکتر غدد ارجاع دهد.

سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک حدود ۷ تا ۱۰ درصد از زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به ناباروری، آکنه، پریود‌های غیرقابل پیش‌بینی، مو‌های ناخواسته صورت و سایر بیماری‌های مزمن شود.

تستوسترون پایین

سطوح پایین تستوسترون می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله اختلالات هورمونی، عوارض جانبی دارو‌ها و بیماری‌های مزمن ایجاد شود. متخصص غدد از دانش تخصصی برای کمک به تشخیص، درمان و مدیریت این بیماری استفاده می‌کند. گاهی اوقات ممکن است نیاز به تستوسترون درمانی داشته باشید که معمولاً توسط دکتر غدد تحت نظارت است.

سرطان غدد درون ریز

سرطان ممکن است در هر یک از غدد درون ریز از جمله لوزالمعده و تیروئید، هیپوفیز و غدد فوق کلیوی رخ دهد. متخصص غدد بر مدیریت و متعادل کردن سطح هورمون تمرکز خواهد کرد.

نکاتی در مورد دکتر فوق تخصص غدد

شما معمولاً در مطب‌ها و بصورت سرپایی توسط متخصص غدد معاینه خواهید شد، زیرا بسیاری از مشکلاتی که آن‌ها درمان می‌کنند، شرایط مزمنی هستند که نیازی به جراحی ندارند. اما برخی از متخصصان غدد نیز در محیط‌های بستری مانند بیمارستان‌ها مشاوره ارائه می‌دهند.

ساده‌ترین، و کم هزینه‌ترین روش، ویزیت دکتر غدد بصورت آنلاین است. معاینه آنلاین و از راه دور به شما کمک می‌کند تا در وقت و هزینه‌های خود صرفه جویی کنید و خدمات پزشکی با کیفیت دریافت کنید.

اغلب، پزشک مراقبت‌های اولیه شما را برای یک مشکل هورمونی مشکوک به متخصص غدد ارجاع می‌دهد. هنگامی که برای اولین بار مراجعه می‌کنید، متخصص غدد از شما یک سری سؤالات می‌پرسد تا در مورد علائم، عادات سلامتی، سایر شرایط پزشکی، دارو‌ها و سابقه خانوادگی مشکلات مرتبط با هورمون بیشتر بداند. آن‌ها با پزشک معرف شما مشورت خواهند کرد و سوابق پزشکی شما را بررسی خواهند کرد.

علاوه بر این، متخصص غدد یک معاینه فیزیکی انجام می‌دهد و نبض، ضربان قلب و فشار خون شما را بررسی می‌کند. آن‌ها پوست، مو، دهان و دندان شما را ارزیابی می‌کنند، زیرا برخی از اختلالات مرتبط با هورمون می‌توانند بر این نواحی تأثیر بگذارند. همچنین ممکن است آزمایش خون یا آزمایش ادرار و بیوپسی انجام دهند، یا آزمایشات اولتراسوند یا تصویربرداری مانند توموگرافی کامپیوتری و اسکن تصویربرداری تشدید مغناطیسی را تجویز کنند.

هنگامی که متخصص غدد مشکل را تشخیص داد، با شما و پزشک ارجاع دهنده شما بر روی یک برنامه درمانی کار خواهد کرد. برخی از افراد به فوق تخصص غدد مراجعه می‌کنند تا به آن‌ها در مدیریت شرایط مزمن مرتبط با هورمون خود کمک کند.

برخی افراد ممکن است فقط برای مدت کوتاهی نیاز به مراجعه به دکتر غدد داشته باشند. به هر حال شما می‌توانید در هر شرایط و مکانی، از خدمات آنلاین دکترغدد کلینیک مدیست استفاده کنید. با مراجعه به پروفایل پزشکان می‌توانید سوابق و اطلاعات آنها را بررسی کنید. 

 

دریافت مشاوره از بهترین دکتر غدد 

دریافت مشاوره از بهترین دکتر باعث می‌شود از تجربه و تخصص یک متخصص با سابقه و ماهر بهره مند ‌شوید. این پزشکان با داشتن دانش عمیق و تجربه‌ گسترده در زمینه انواع بیماری‌های اختلال تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک و موارد مشابه قادر به تشخیص دقیق و درمان موثر مشکلات شما هستند.
مشاوره فوق تخصص غدد به دلیل آشنایی با این بیماری و داشتن تخصص مناسب در زمینه روش‌های جدیدتر و پیشرفته‌تر در تشخیص و درمان بیماری‌ها اهمیت زیادی دارد. فوق تخصص با استفاده از آخرین تحقیقات و پژوهش‌ها، به روزرسانی‌های روزانه اطلاعات خود، دانش جهانی مربوط به درمان بیماری‌های مربوط به غده‌ را دنبال می‌کند.
علاوه بر این، بهترین دکتر با داشتن تجربه‌ گذشته درمان بسیاری از بیماران با مشکلات مشابه، می‌تواند راهنمایی مناسب را ارائه کرده و به شما اعتماد و آرامش بیشتری بدهد. دریافت مشاوره از بهترین دکتر متخصص در این زمینه به شما امکان می‌دهد تا درمانی متناسب با نیازهای شما دریافت کرده و بهبود سریع‌تری را تجربه کنید. این پزشکان در پلتفرم مدیست به راحتی در دسترس شما هستند و می‌توانید با آنها در ارتباط بوده و سوالات خود را مطرح کنید.
در نهایت، دریافت مشاوره از بهترین پزشک در این زمینه به شما اطمینان می‌دهد که درمانی حرفه‌ای و کامل خواهید داشت و بیماری خود را به خوبی مدیریت می‌کنید.